captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

NATURLIG SUNT GIR DEG MER Å GÅ PÅAlle 4_naturlig sunt

Naturlig Sunt er en serie brød der alle brødene er groveeller ekstragrove. Det betyr at brødene inneholder mellom 51% og 100% sammalt mel og hele korn.

Produktene i serien er Grovbrød, Spelt Fullkorn, Havre Fullkorn og Mors.

Alle brødene i serien er nøkkelhullsmerket. Ved å velge brød som er merket med nøkkelhullet får du et sunnere alternativ enn matvarer av samme type. Naturlig Sunt brødene inneholder mindre fett, sukker og salt, og mer fiber og oppfyller dermed kravene til denne typen merking.

Bakehuset fokuserer på å redusere salt i brød. Naturlig Sunt inneholder 0,9g salt pr. 100g. Brødene har 25% lavere saltinnhold enn dagens krav til Nøkkelhull.

Naturlig Sunt brødene er alle en naturlig kilde til jern. Jern bidrar til normal funksjon av hjernen og immunforsvaret. For å kunne si at et produkt er en kilde til jern må det inneholde minimum 2,1 mg jern pr.100g.

Alle brødene er naturlig rik på fiber. Anbefaling fra norske helsemyndigheter er at voksne bør ha et inntak av kostfiber på 25-35g daglig.

Norske helsemyndigheter anbefaler gjennom kostholdsrådene mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold.  Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse.

Naturlig Sunt inneholder naturligvis ikke tilsatt sukker.

 

Naturlig Sunt Spelt Fullkorn

Naturlig Sunt Spelt Fullkorn er en naturlig kilde til protein, i tillegg til egenskapene som alle Naturlig Sunt brødene har. Protein er kjent for å bidra til å bygge og bevare muskler. Derfor passer Naturlig Sunt Spelt Fullkorn perfekt etter en treningsøkt. Brødet inneholder 13,2g protein pr. 100g.

Brødet er 67% grovt og er naturlig rikt på fiber. Inneholder 6,5g kostfiber pr. 100g.

Les mer detaljert informasjon om ingredienser og næringsinnhold. 

1820_NS_SpeltFullkorn

Naturlig Sunt Mors

Naturlig Sunt Mors er et grovt, rundstekt brød naturlig rikt på jern og kostfiber. Det er bakt med mye korn og frø som er bløtlagt for ekstra smak og saftighet.

Brødet er 71% grovt og inneholder 6,9g kostfiber pr. 100g. Naturlig Sunt Mors er naturlig rik på fiber.

Les mer detaljert informasjon om ingredienser og næringsinnhold. 

1826_NS_Mors

Naturlig Sunt Grovbrød

Naturlig Sunt Grovbrød er et saftig grovbrød som er 91% grovt. Det inneholder 7,4g kostfiber pr. 100g og gir deg mer å gå på! Dette er et ekstra grovt sammenbakt brød, naturlig rikt på fiber. Brødet holder seg saftig lenge og er en naturlig kilde til jern.

Les mer detaljert informasjon om ingredienser og næringsinnhold.

1825_NS Grovbrød

 

Naturlig Sunt Havre Fullkorn

Naturlig Sunt Havre Fullkorn er et ekstra grovt formstekt brød bakt med hvete, havre og rug som gjør det naturlig rikt på fiber.

Brødet inneholder betaglukaner. Det har vist seg at betaglukaner fra havre har en gunstig effekt på kolesterolet. Høyt kolesterol er en risikofaktor for hjerte- og karsykdommer. For å få forventet effekt anbefales 3g betaglukaner fra havre daglig. I dette brødet er det 1,2g betaglukaner pr. 100g – noe som tilsvarer ca. en tredjedel av daglig anbefaling.

Brødet er 84% grovt og naturlig rikt på fiber. Inneholder 6,2g kostfiber pr.100g.

Les mer detaljert informasjon om ingredienser og næringsinnhold.

1821_NS_HavreFullkorn