captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

LANDEVEIS

Landeveisbrød i MENY – inspirert av norske råvarer

Bakehuset og MENY lanserte Landeveisbrød i 2016 som småbrød. I februar 2017 ble serien relansert med brød i tradisjonell størrelse (750g), samtidig som formen på brødene ble endret til sammenbakt og rundstekt.

Landeveisbrødene beholder de norske lokale råvarene med opprinnelse og sporbarhet ned til sine regioner og bønder.

Sammen har Bakehuset og MENY utviklet en serie med brød som har fokus på gode lokale råvarer.
Vi har reist land og strand rundt i jakten på de beste råvarene. På vår reise har vi møtt mange stolte bønder, som legger all sin ære i å dyrke frem det beste kornet og de mest smakfulle grønnsakene. I møtet mellom bonde og baker har det oppstått en stor gjensidig respekt for hvilket grundig arbeid som skal til for å skape unik kvalitet i råvarer og brødbaking.

Vi har funnet tre fantastisk gode råvarer, som vi bruker i våre brød. Alle brødene har sin lokale historie og gode smak.

Rugbrød, med potet fra Hegra i Stjørdal.
Havrebrød, med havre fra Odalen.
Gulrotbrød, med gulrot fra Ringdal ved Larvik.

Landeveis_komprimert

 

Brosjyre på Landeveisbrødene finner du i din MENY-butikk!

Skjermbilde_brosjyre