captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

martens-txtLogo

Martens

Hver dag baker Bakehuset Martens brød, boller og småbakst. Vi har også en egen konditoriavdeling som lager de anerkjente Hvite Damer, det bergenske navnet for marsipankaker, og mange forskjellige kremkaker. De lokale brødsortene våre er blant annet Pannestekt langebrød, Halvfint brød og Grovbrød med sirup.

Dette er Norges eldste bakeri og det startet med Detlef Martens fra Meldorf i Tyskland, som kom til Bergen i 1720. Tre år senere tok han borgerbrev som mesterbaker og etablerte seg i bakeriet i Dreggen. I 1753 overtok sønnen Hans Kleinow Martens en gammel bakergård i Bryggesporen, hvor flere generasjoner Martens drev drevet bakeri helt til 1913. Da flyttet bakeriet til Rosenkrantzgaten, og var en viktig del av bybildet frem til 1965. Bakeriet slet tungt under 1. verdenskrig, men bakingen tok seg sakte men sikkert opp igjen. I 1965 flyttet Detlef Martens AS til Minde. I 1986 ble det flytting igjen, denne gang til Kokstad der vi holder til i dag. Vi ble en del av Bakers i 1987.

Hilsen Bakerisjef
Morten Andreassen

Kontakt Oss

Dersom du har spørsmål, synspunkter eller en reklamasjon angående våre produkter, eller av andre grunner ønsker å kontakte oss, kan du fylle ut skjemaet.

Martens
Kokstadveien 17, 5257 Kokstad
SALGSKONTOR:
Tlf.: 55985400 (Åpent hverdager mellom 08-16)


captcha Fyll inn koden i feltet under:
captcha